Ръководството на Байерн Мюнхен реагира гневно на последното интервю на вратаря Мануел Нойер, след като той каза, че "сърцето му е изтръгнато", след като неговият близък приятел, треньорът на вратарите Тони Тапалович бе уволнен.

„Става дума за човешката страна на нещата, за начина, по който клубът се отнесе към важен работник. В Байерн Мюнхен искаме да бъдем различни, истинско семейство. И тогава се случва това, за което никога не съм мислил. „Това е тъжно нещо за всички – за клуба, за Тапа, за всички вратари“, каза Нойер.

Спортният директор на клуба Хасан Салихамиджич потвърди, че клубът ще говори с Нойер, след като каза, че не е съгласен с причините, поради които Тапалович беше уволнен след повече от десетилетие в клуба.

„Разбирам, че Мануел беше лично засегнат от ситуацията, но очаквам различно поведение от него като капитан. Решението за Тапалович беше трудно за всички нас, но няма нищо общо с Мануел. Разочароващо е, че той постави личните интереси пред интересите на клуба. Ще го решим вътрешно", каза Салихамиджич.

Кан заплаши Нойер: Ще имаме сериозен разговор

Мануел Нойер нападна Байерн

Байерн уволни дългогодишен треньор на вратарите

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS