България е вариант за домакин на отложените мачове в ЛЕ

България е вариант за домакин на отложените мачове в Лига Европа. Това съобщи италианският вестник "Gazzetta dello sport". Както е известно двубоите между Севиля и Рома и Интер и Хетафе бяха отложени заради епидемията от коронавирус в Италия.

Мачовете от ЛЕ на неутрален терен, победителите ще се определят в един двубой?

Според информациите УЕФА иска възможно най-бързо двата мача да бъдат изиграни, за да не се нарушава допълнително календара на евротурнирите. Поради тази причина от централата мислят различни варианти за тяхното провеждане. От УЕФА се надяват мачовете да се изиграят следващия четвъртък, за да може в петък жребият за следващата фаза на турнира да се проведе нормално.

УЕФА официално отложи два мача от Лига Европа

За момента има един вариант за тяхното провеждане - пред закрити врата. Държавите, които могат да бъдат домакин на мачовете пък са България, Полша, Русия и Франция. Очаква се скоро УЕФА да излезе в официално решение по въпроса.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още