Родните волейболни съдии получиха престижни назначения за европейските клубни турнири. Българин ще бъде първи съдия на един от най-интересните четвъртфинали в Шампионската лига. Други трима наши рефери пък бяха назначени за полуфинални срещи от клубните надпревари на CEV.

Александър Виналиев ще бъде първи съдия на четвъртфинална среща реванш от Шампионската лига между Закса и Кучине Лубе Чивитанова. Първият двубой между полския и италианския гранд завърши изненадващо 1:3 в полза на гостите от Закса. Реваншът, който ще бъде ръководен от родния арбитър е навръх националния ни празник 03.03.2021 г.

Симеон Иванов бе втори съдия на първата полуфинална среща от Challenge Cup между Халкбанк Анкара и Алианц Милано. Двубоят завърши 1:3 в полза на гостите от Италия.

Илия Пенков ще бъде първи съдия на полуфинала-реванш между отборите на Зираатбанк и ВК ЛВИ Прага от турнира Challenge Cup

Илиан Георгиев пък бе първи съдия на полуфинала от Challenge Cup между отборите Волей Алба Блаж (Румъния) и унгарския Капошвар. Двубоят завърши с успех с 3:0 гейма за северните ни съседки.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS