Защитникът на Ботев Пловдив Иван Бандаловски пренесе гнева си към съдията на срещата между "канарчетата" и Славия, загубена от неговия тим с 1:2, и в социалните мрежи. Бандата нападна рефера Станислав Тодоров в интервюто си след двубоя, а в социалните мрежи продължи своята тирада срещу рефера. 

Бандаловски скочи на съдията след загубата на Ботев

"Бг Пародия. Такива тумори трябва да се изтръгнат от българския футбол. Лобита, съдии и да се сложат правилните хора. Това не може да продължава. Българският футбол става една страшна пародия и няколко човека определят какво да се случи. Тренираш, играеш, чупиш си краката и си даваш здравето и накрая дойде някой такъв клоун и ти плюе в лицето. Ботев е отбор с много фенове и не може да се подиграват с тях, както и с нашия труд. Смятам, че почти всички отбори са равностойни и такива помощи решават мачове и първенства не е първият и няма да е последният случай. Не говоря само за Ботев, а говоря генерално за Бг футбола. Успех на Славия и похвалното е, че играят български момчета с качества, това е пътят. Но по този начин не се помага нито на тях, нито като цяло на българския футбол! Като излезем в Европа с националния отбор и клубните отбори всичко лъсва... така че да се надяваме, че някой ден ще има промяна иначе ще си копаем дъното и това е", написа Бандата. 

Такива тумори трябва да се изтръгнат от българския футбол.Лобита , съдий и да се сложат правилните хора това не може да продължава.Българския футбол става една страшна пародия и няколко човека определят какво да се случи.Тренираш, играеш , чупиш си краката и си даваш здравето и накрая дойде някой такъв клоун и ти плюе в лицето.Ботев е отбор с много фенове и не може да се подиграват с тях както и с нашия труд.Смятам че почти всички отбори са равностойни и такива помощи решават мачове и първенства не е първия и няма да е последния случай.Не говоря само за Ботев а говоря генерално за Бг футбола.Успех на Славия и похвалното е че играят български момчета с качества , това е пътят.Но по този начин не се помага нито на тях нито като цяло на българския футбол!Като излезнем в Европа с националния отбор и клубните отбори всичко лъсва... така че да се надяваме че някой ден ще има промяна иначе ще си копаем дъното и това е????

Публикация, споделена от ???????????????? ???????????????????????????????????????????? (@bandalovski86) на

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS