Барса разкарва половин отбор

Ръководството на Барселона планира да се раздели със седем футболисти през лятото. Заради пандемията от коронавирус каталунците няма да могат да си позволят скъпи трансфери и поради тази причина шефовете на клуба търсят варианти за размяна на играчи с други отбори. Това обяви вицепрезидентът на "синьо-червените" Жорди Кардонер.

Барселона взима Санчо, ако не успее да купи Неймар

Очаква се през лятото багажа от "Камп Ноу" да си съберат Антоан Гризман, Усман Дембеле, Нелсън Самедо, Серхи Роберто, Атруро Видал, Иван Ракитич и Филипе Коутиньо. Към въпросните играчи има сериозен интерес от някои от топотборите в Европа и за Барса няма да бъде трудно да им намери нови тимове.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още