Барселона предложил 65 милиона и двама играчи на Бреша за Тонали

| Испания, Италия

Президентът на Бреша Масимо Челино говори открито за интереса на Барселона към Сандро Тонали. 20-годишният халф е една от сензациите в Серия А.

Преди пандемията от коронавирус от Барселона са направи изключително изгодна оферта за полузащитника.

„Барселона ми предложи 65 милиона за Тонали плюс две много интересни момчетата, оценени на по 7 милиона евро всяко. Единият е защитник“, разкри Челино в интервю за „ Corriere dello Sport“.

„Сандро е момче, което светва веднага щом види топката. Той прави впечатляващи неща на футболния терен. Може да направи 40-метров пас, може с едно докосване да изведе на голова ситуация свой съотборник. Той е голяма личност, лидер и се жертва за отбора“, добави президентът на Бреша.

Челино не разкри повече подробности относно преговорите с Барселона.

Той потвърди, че президентът на ПСЖ Насер Ал-Келайфи също има интерес към Сандро Тонали.

„Дори получих съобщение от него тази сутрин“, добави Челино.

„Сандро не иска да заминава за Франция. Интер и Ювентус са дестинациите, които предпочита. Де Лаурентис ми предложи 40 милиона. Фиорентина е готов да развърже сериозно кесията, но все още не е ясно какво ще бъдещето на Тонали“, завърши Челино.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още