Селекционерът на Австрия Ралф Рангник коментира победата с 3:1 срещу Полша в групите на Евро 2024. Той сподели, че Кристоф Баумгартнер е счупил очилата му при радостта от втория гол, но има два резервни чифта.

"Първите 20 минути на мача може би бяха перфектни за нас. Можехме да водим с повече от 1:0. След това загубихме стила си и започнахме да губим топката. Ето защо трябваше да направим някои промени през втората част и когато го направихме, си върнахме контрола", сподели германецът.

Австрия разкова Полша на „Олимпиащадион“

"Спадът ни през първата част бе психически. Може би стана много лесно след първите минути и бяхме убедени, че ще вкараме още. А може би ни повлия и напрежението. Някои от играчите бяха под нивото си", добави той.

"Дали Баумгартнер счупи очилата ми при радостта от втория гол? Да, но всичко е окей и аз имам два резервни чифта за всеки случай".

Звезда на Австрия: Цялата нация заслужи победата над Полша

"Има ли напрежение за мача с Нидерландия? Ние имаме нужда от още една точка, но нека видим какво ще се случи тази вечер. Може и да спечелим групата с успех над Нидерландия, но важно бе представянето ни днес", каза още Рангник.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS