Базата на Лудогорец приема медицинска конференция

dsport.bg

Лудогорец е домакин на медицинска конференция "Гръбначен стълб - наука и практика в диагностиката, лечението и рехабилитацията“. Това съобщиха разградчани в официалния си сайт.

Форумът ще се проведе в събота на базата на футболната академия на единадесеткратните шампиони. Участие в него ще вземат медицински експерти, които имат богат опит по темата, както и представители на фирми за медицинска апаратура и медикаменти. Водещи на конференцията са докторите на клуба д-р Валентин Великов и д-р Ивайло Якимов.

Очаква се събитието да стане традиционно и водещо за медицинските експерти в региона. След приключването на конференцията днес участниците ще присъстват на мача Лудогорец - Черно море и ще станат част от шампионския празник.

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още