Баждеков: При правилни разчети на бюджета, Левски ще се стабилизира

dsport.bg

Бившият финансов директор на Левски Константин Баждеков заяви малко преди старта на дербито с ЦСКА, че е впечатлен от еуфорията сред "сините" фенове. Според него един клуб в България не може изцяло да се издържа от привържениците по европейски стандарт, но при правилни разчети на бюджета, Левски може да издържи до изясняване на ситуацията със собствениците.

"До сега бях в шествието и след тази еуфория не мога да не съм оптимист. Ситуацията е сложна, зависи какъв е бюджета. Това, което съобщи г-н Колев са моментните параметри на бюджета, но при тази мобилизация и при правилен разчет на бюджета, може да се продължи, докато се изясни ситуацията със собствениците", добави той.

"Не може в България феновете на издържат отбор по европейски стандарти. При този ентусиазъм и при правилни разчети и спонсори, които да приемат, че Левски е бъдещето на родния футбол всичко ще се нареди. Левски, ЦСКА, Лудогорец са бъдещето на родния футбол. Тази инвестиция в школата може да помогне", добави Баждеков.

"Гледах контролите, има израстване. Има проблеми с адаптацията с новите играчи, но те имат качества. Ако се потрудят повече и ако разберат какво е Левски, ще има успех. Очаква победа за Левски", добави той.

"Левски винаги се е борил за първите места. Сега има шанс, стига да се стабилизират нещата и да се успокоят", сподели още Баждеков.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още