Бекали предлага трима от Румъния на Левски

| Левски, efbet Лига
test

Джовани Бекали, който помага в селекцията на Левски, е решил да се възползва от лошата финансова ситуация на Динамо Букурещ и да предложи три от звездите на "кучетата" на българския гранд. Става дума за Матиа Монтини, Александру Рауца и Денис Чиоботарю.

С лекота: Левски смаза Етър (видеоанализ и оценки)

За 27-годишния италиански нападател Монтини се говореше като вариант за Левски още през лятото. Миналият сезон бе много успешен за него, но през този има само 3 гола в 12 мача. Оценяван е на 1 милион евро.

Също на 27 години е Рауца, той дойде в Динамо през лятото от Волунтари, играе като дефанзивен халф и има 11 мача за тима от Букурещ. Оценяван на 550 хиляди евро.

Най-млад от триото е Чиоботарю, който може да играе отдясно в отбраната или в центъра ѝ. Този сезон има 10 мача и 2 гола, а според transfermarkt струва 500 хиляди евро.

"Нямаме оферти за наши играчи, но сме готови да преговаряме с Левски, ако проявяват интерес. За момента няма нищо", каза генералният директор на Динамо Флорин Пруня, който е бивш вратар на Литекс. "Никой не ме е търсил. Мисля само за мача с ЧФР Клуж", каза пък Чоботарю.

Наскоро в Румъния писаха, че Чиоботарю, Роберт Модовеану и Даниел Попа са били предлагани на Лудогорец.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още