Ексцентричният собственик на ФКСБ (бивша Стяуа) е взел кардинално решение да се откаже от привличането на чуждестранни футболисти най-вече заради не дотам успешните трансфери в последните 5 години. Според медиите в северната ни съседка Бекали иска да развива собствени кадри, а чужденци със сигурност няма да бъде привличани през зимния трансферен прозорец.

В момента отборът изостава от на цели 10 точки от лидера Клуж и много трудно ще се пребори за титлата.

В Румъния анализират представянето на чужденците във ФКСБ в последните сезони и правят класация на тоталните разочарования, в която присъстват и двама българи – Божидар Чорбаджийски и Христо Златински.

Златински преминава във ФКСБ, след като бе ключова фигура в Университатия Крайова 3 години. Той обаче играе само 3 мача за клуба от Букурещ и напуска след само половин сезон.

Почти същия актив записва и Чорбаджийски, който преминава в отбора през 2019 година. Той обаче получава два червени картона в трите мача, които играе.

В тази негативна класация има още един познат в България играч. Това е нападателят Лукаш Гикиевич, който бе част от Левски. Полякът напуска клуба със скандал след само 200 изиграни минути.

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Провал в преговорите между ЦСКА и АПОЕЛ за трансфера на Карол Метс

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS