Димитър Бербатов и екипът му зададоха три неудобни въпроси към ръководството на Българския футболен съюз и неговия Изпълком. „Р-Еволюцията е тук“ заявиха, че „отличниците от Бояна“ крият списък с изключените 41 клуба на последното заседание на Изпълкома към БФС, като така продължават да крият тайната си схема.

Екипът на Димитър Бербатов пита кои са изключените 41 клуба и защо членовете на Изпълкома са се подписали под „удобен празен списък“ с „неудобни клубове“, както и защо не се споменава след заседанието на ИК към БФС, че са били изобщо изключвани клубове.

Ето какво написаха от „Р-Еволюцията е тук“:

„Докато създават каша след каша в българския футбол и схема след схема, за да продължат проваленото си управление, така наречените отличници от Бояна, парадиращи със своята прозрачност, продължават да мълчат за теми, по които би трябвало да имат отговорност към футболната общественост и към клубовете - членове на БФС. Като безпардонното тайно изключване на нови 41 клуба, случило се на последното заседание на Изпълкома - без дори да се предоставят имена на клубове и да се разглеждат конкретни поводи за изключване на конкретен клуб. Удобен "празен списък", в който впоследствие да може да бъдат попълнени "неудобни" клубове.

След като Борислав Михайлов и приближението му предложили, а членовете на Изпълкома гласували да се изключат 41 клуба, без дори да знаят кои са и какви са евентуалните провинения конкретно за всеки, прозрачните от Бояна продължават да крият тайната си схема.

Футболната общественост и футболните клубове имат право да знаят!

Кои са изключените 41 клуба?

Защо в решенията от заседанието на Изпълкома не споменавате и дума за изключените клубове?

Отделно си остава и въпросът към членовете на Изпълкома: Не ви ли е поне малко гузно, че гласувате изключване от системата на БФС на клубове, без дори да са ви предоставили имената им?“.

Бербатов алармира за ‘‘прозрачна‘‘ схема: Тихомълком БФС изключи нови 41 члена

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS