Бербатов коментира слуховете за вътрешна рокада със Стилиян Петров

dsport.bg

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов коментира слуховете, че ще има вътрешна рокада в екипа и Стилиян Петров ще бъде издигнат за президент.

„Има слухове, постоянно вървят някакви слухове по някои теми. Няма как да се случи. Аз, Мартин и Стилиян сме се разбрали. Може да се каже, че и тримата сме президенти. Аз държа на приятелите си, на човешките взаимоотношения. Когато има проблем, той може да бъде решен, когато се събираме ние тримата и си правим Конгрес. Тъй като аз ценя тяхната помощ и лоялност, знам през какво са минали през тези години, виждам и усещам какво иска да се направи с тези слухове, да се сее раздор между нас, но това е невъзможност. Ние тримата се допълваме. Всеки има своите плюсове и минуси. Ние сме един вид коректор на нас самите.

Разбрали сме се, че аз трябва да бъда лицето, но ние тримата сме президенти. За мен човешките качества са важни. Не искам да влизам в дребнотемия. Всеки има право да казва, какво иска. Аз искам да се концентрирам върху позитивните неща“, каза Бербатов.

Той заяви, че не допуска оставката на Борислав Михайлов да не бъде приета на Конгреса. „Самите клубове вече са узрели за тази промяна. Всички са наясно, че трябва да се отвори нова страница за българския футбол. Те ще бъдат достатъчно смели да гласуват тази оставка, за да премине към избора на нов президент. Мисля, че клубовете са достатъчно смели, за да се гласува тази оставка“, допълни той.

„Резултатите ще говорят в последствие. Който и да бъде избран за президент в последствие, ще се намери някой след 2-3-4 месеца, година, да каже къде са тези промени, които обещавахте. Някои проблеми ще бъдат решени бързо и ефикасно, други просто изискват повече време. Резултатите са най-важни“, заяви Бербатов.

Програмата на Бербатов - повече българи, нов формат на първенството и по-високи телевизионни права

Бербатов ще инициира среща с Денков и Габриел, официално се кандидатира за президент на БФС

Петър Величков: БФС отново заблуждава с груби лъжи, планът им е ясен

БФС: Никъде няма изискване Михаил Касабов да бъде вписан в Търговския регистър

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още