Бербатов: Невинаги има хепиенд в живота (ВИДЕО)

dsport.bg

Димитър Бербатов не успя да скрие разочарованието си, след като остана втори на Конгреса на БФС. Георги Иванов – Гонзо е новият президент на футболната ни централа. Според Бербатов трябва да му се даде време. Бившият голмайстор на Висшата лига заяви, че невинаги в живота има хепиенд. Той допълни, че ще наблюдава отстрани случващото се в българския футбол.

„Ние можем да ходим с високо вдигнати глави. Ние трябва да уважим избора. Бяхме вътре, наблюдавахме процесите. Когато се стигна до решаващия момент, клубовете избраха Георги Иванов. Поздравихме го. Пожелахме му успех. Това е изборът на клубовете. Не видяхме нищо нередовно в Конгреса. Клубовете са направили точния избор за тях. Ще гледаме и ще видим какво ще се случи“, започна Бербатов.

„Гонзо си обяви Изпълкома. Каза се, че е оставено място от нашия екип. За да се случи нещо в Изпълкома, ти трябва мнозинство. Не може един човек да е коректив. Въпросът е да взимаш решения. Хората, които си е предложил новия президент, това са. Ще се надявам отстрани“, продължи той.

„Това е волята на клубовете. Всеки си има собствено мнение. Няма смисъл. Нека дадем време на новия президент, получил е доверието на клубовете. Подкрепям Стилиян (относно оттеглянето му от българския футбол). Има достатъчно неща, с които ще се занимавам. Невинаги има хепиенд в живота. Вървим с високо изправени глави“.

„Винаги като изгубиш битка, е нормално. Никога не е хубаво усещането. Ще правим разбор. Клубовете накрая определиха техния кандидат. Ако го погледнем от тази гледна точка, Георги Иванов може да се приеме, че няма да има промяна. Ще го разберем. Ние много се трудихме, други не чак толкова. Невинаги се получава така, както човек си го представя. Другият човек толкова убедителен е бил, че е спечелил доверието на клубове. Не мисля, че направихме грешки“.

„Искрено се надяваме промяната да е настъпила и да не се случи подмяна. Нека се даде време на новия президент. Има си коректив – футболната общественост. Най-голямата загуба е голяма дума, може би ще има разочарование“, каза Бербатов, когато бе запитан дали това е най-голямата загуба, която е имал.

„Ние няма за какво да съжаляваме. Където и да отидем, хората ще ни посрещат с усмивка. Опитахме се да тръгнем в друга посока чисто управленски. Дадохме всичко от себе си. Всеки си има живот. Опитахме, за съжаление, клубовете не ни гласуваха доверие. Конгресът изморява всички. Седяхме през цялото време, за да видим дали всичко върви както трябва. Ще видим какво ще направи новия президент. Това е животът. Изморяват ни битките, разбира се. Изморява също обществеността и феновете. Заради нашият екип се стигна до този Конгрес. Доведохме го до край, но не до толкова щастлив край. Позитивът е това, че показахме на всички вас как искаме да работим. Научихме много неща. И лоши, и хубави. Контактувахме с вас постоянно. Ние не изчезваме от земята, тук сме. Всеки си отива в неговата сфера. Всеки си поема по пътя си“.

„Спокойствие е нужно след всичките скандали, които се случиха. Нормално е да дадем време на новия президент, за да видим какво ще направи. Вие ще сте корективът. И Стилиян, и Марто си отиват. Ние ще гледаме отстрани и ще се надяваме българският футбол да върви. Дали ще има мачове, ще си решат феновете“.

„Нямаме право да се оплакваме. Отплатил ни се е животът. Борихме се толкова време, но това е – падаш, побеждаваш, ставаш, продължаваш. Винаги сме подкрепяли националния отбор. Да се надяваме да постигаме успехи и на Европейско, и на Световно“, каза още Димитър Бербатов.

Стилиян Петров: Дотук съм с българския футбол! (ВИДЕО)

Първите думи на Гонзо: Сега започва трудното!

Предложеният Изпълком от Георги Иванов

Избират новия президент на БФС ''на тъмно''

Как популярните българи коментират и следят Конгреса на БФС и избора на нов президент

Финансовите резултати на БФС за последните две години са положителни

Боби Михайлов: Усърдната работа на БФС под мое ръководство бе зачеркната по агресивен, циничен и пошъл начин

Георги Градев сигнализира за договорка между Георги Иванов и Михаил Касабов на изборите (ВИДЕО)

Собственикът на Локомотив София очаква балотаж между Гонзо и Касабов (ВИДЕО)

Гьонов: Очаквам честен Конгрес (ВИДЕО)

Емил Костадинов: Три години имаше нападки, очаквам и днес (ВИДЕО)

ЦСКА обяви подкрепа за Димитър Бербатов

Гонзо: Убеден съм, че ще спечеля (ВИДЕО)

Сериозна охрана вкара Борислав Михайлов от задния вход на хотела (ВИДЕО)

Михаил Касабов сподели очакванията си преди Конгреса (ВИДЕО)

Мартин Петров коментира изказването на Наско Сираков (ВИДЕО)

Стилиян Петров: Надявам се, че ще получим подкрепата на тези, които искат доброто на българския футбол (ВИДЕО)

Наско Сираков: Ще гласувам за Левски

Димитър Бербатов: Влизам на Конгреса с усещането за победа (ВИДЕО)

Атанас Фурнаджиев: Има 493 делегата, ще има честен конгрес

Мартин Петров коментира изказването на Наско Сираков (ВИДЕО)

Венци Стефанов: Българският футбол не иска молитва, а мотика, гледам огражденията и се питам дали отиваме на война или на конгрес (ВИДЕО)

Петьо Костадинов: Държавата се е мобилизирала за някои кандидати (ВИДЕО)

Станислав Ангелов: Не трябва да се управлява от един единствен човек (ВИДЕО)

Петър Занев: Очакванията ми са за един прозрачен Конгрес

Как се стигна до тук? След 18 години управление на Борислав Михайлов...

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ