Берое обяви колко са събраните средства от благотворителния търг, който клубът обяви в подкрепа на Петър Хубчев. Бившият треньор на заралии се бори с онкологична болест, а от търга на беройци ще получи 11 650 лева. 

С лични дарения в търга се включиха и бивши футболисти като Мартин Камбуров, Иво Иванов, Пламен Крумов и Владимир Зафиров.

"На 20 ноември по идея на нашата фенка Елена Янкова и със събрани от нея фланелки на любимия отбор стартирахме благотворителен търг в подкрепа на Петър Хубчев. Един месец по-късно е време да дадем отчет

11 650 лева са събраните средства, които вече са по сметката на Петър Хубчев

8 500 лева от тях дойдоха от търговете

2 030 лева бяха събрани от продажбата на специалните бели фланелки с надпис "В подкрепа на Хубчев"

1 120 лева са дарените средства

Публикуваме платежните за внесените средства, за да бъде всичко прозрачно. 10 000 лева от тях бяха внесени от двигателя на нашия търг Елена Янкова, а 1 650 лично от Евгени Маринов, който спечели търга за фланелката и медала на Пламен Крумов

Благодарим на нашите дарители, на тези, които се включиха в търговете, на всички, които си купиха от специалните фланелки, дариха средства или просто споделиха за нашата кауза. Бъдете здрави и Весели празници!", написаха от Берое. 

Себастиан Вия: Надявам се с Берое да започна 2024 г. по най-добрия начин

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS