Берое U17 с три крупни победи на лагера си в Малта

Иво Стефанов Иво Стефанов

Отборът на Берое U17 воден от Сидер Димитров постигна три победи с по 5:0 по време на подготвителния си лагер в Малта.

Подготовката на Берое U17 в Малта започна във вторник вечерта и продължи до днес.

Старозагорци разбиха с 5:0 ФК Мелита в първата си проверка.

Берое вкара нови пет гола при успеха с 5:0 срещу Суики Юнайтед.

В третата контрола Берое отново победи с 5:0, но този път Марсашлоск.

„Доволен съм от гледна точка на това, което си поставихме като цел се изпълни. Отборите не са на много високо ниво, но лагерът ще даде доста добра предпоставка за това, което ни предстои в България“, коментира Сидер Димитров пред dsport.

„Играчите придобиха повече самочувствие. При всички положение подобен тип подготовки са положителни за подрастващите“, добави той.

„Очаровани сме от начина, по който се отнесоха с нас. Лагерът винаги е един голям плюс. Футболистите имат възможност да се опознаят“, продължи наставникът.

„Поставихме добри основни. Създадохме план, който от една страна индивидуално да работим с всеки един и от друга отборно. Момчетата изглеждат по-сериозни и по-амбицирани“, каза още Сидер Димитров.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още