''Беройски кът'' грейна в старозагорско училище

dsport.bg

В XI ОУ „Николай Лилиев“ в Стара Загора със специално тържество бе открит „Кът на „Берое“. Той се намира непосредствено след официалния вход на училището и включва знамена, снимки, тениски, шалове и артикули на „зелено-белите“, съобщиха от клуба.

Освен играчи от представителния отбор и спортния диркетор на клуба Валентин Грудев, специални гости на откриването бяха зам. кмета Красимира Чахова, представители на Община Стара Загора и Общиснки съвет – Стара Загора, легендите на Берое – Теньо Минчев, Илия Илиев, Стефан Динев, Васил Драголов, Данчо Митев, Ивко Ганчев, Дончо Атанасов.

Децата от училището бяха подготвили специална презентация и програма. След тържествената част всички ученици имаха възможност да се снимат и получат автографи от своите любимци.

ПФК „Берое благодари на директора на XI ОУ Желязко Богданов, учителския колектив и всички деца за обичта към клуба.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още