Без изключения: И Йоги Льов ще гледа Бундеслигата от вкъщи

| Германия

В събота Бундеслигата ще се превърне в първото голямо първенство, което ще поднови футбола, а това ще се случи при страхотни мерки за сигурност и с минимален брой хора на стадиони.

Изключения от правилника няма да бъдат правени за никого – дори и за селекционера на националния отбор Йоахим Льов, който ще трябва да гледа двубоите от дома си. Същото важи и за президента на Германския футболен съюз Фриц Келер.

Единственият шанс за тях да бъдат на трибуните би бил, ако някой от двата отбора ги включат в своя „списък от осем ръководители“, в който би трябвало да бъдат шефовете на клуба.

Така или иначе Льов няма намерение да посещава двубоите към момента и ще ги проследи от удобството на дома си.

По принцип специалистът, донесъл световната титла на Германия през 2014-а, гледа често двубоите от трибуните. Сега обаче той не знае и кога изобщо ще трябва да ръководи Бундестима, тъй като следващите международни мачове през септември са под въпросителна.

Румениге: Сега милиарди ще гледат Бундеслигата

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още