Безумни сцени в Тунис: Хвърлена бутонка в трибуните, футболист изрита дете (видео)

На много странни сцени станаха свидетели зрителите на мача от тунизийското първенство по футбол между Атлетик Бизертин и Спортиф дьо Хамам-Лиф.

При равенство 1:1 в 71-ата минута на двубоя, бутонката на Мохамед Йекен от тима на Бизертин падна от крака му, докато той бе на тъчлинията. Едно от децата, подаващи топките видя моментално своя звезден миг, взе обувката и я хвърли в трибуните за смях на местните фенове.

Футболистът на Бизертин обаче не погледна с хумор към ситуацията. Вместо това той моментално се нахвърли към детето и го изрита мощно, сваляйки го на земята.

Съдията логично не се трогна от причината за ритника и изгони Йекен с директен червен картон, а това причини масово меле между играчи на двата отбора. Детето пък получи медицинска помощ, но за щастие не пострада сериозно.

Действието на Йекен пък се оказа фатално за неговия отбор. С 10 души Бизертин не успя да удържи равенството и 7 минути по-късно допусна гол, донесъл победата за съперниците.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още