БФ Волейбол отложи свикването на редовно Общо събрание

dsport.bg

Чрез видеоконферентна връзка по-рано днес се проведе заседание на Управителния съвет на БФВолейбол.

Управителният съвет на федерацията утвърди актуализацията на приложение МСК към проекта на БФВ по Програма за развитие на спорта за високи постижения за 2021г. на ММС, както и предложените промени във финансовия план към договора на федерацията по РСВП.

Управителният съвет взе решение за подпомагане на дейността през 2021г. на пет волейболни клуба – членове на БФВ, които не са получили финансиране от ММС, чрез отпускане на еднократна безвъзмездна субсидия в размер на 1000 лева.

Управителният съвет прие Правила за задължително застраховане на спортистите аматьори и професионалните спортисти по волейбол.

Беше взето и решение за отлагане на свикването на редовно Общо събрание на Сдружение „Българска федерация по волейбол“ поради пандемията от COVID 19, епидемичната обстановка в страната и наложените поради това забрани за провеждане на обществени прояви.

"ВОЛЕЙБОЛЕН КЛУБ БУРГОС ВОЛЕЙ" – гр. Бургас беше приет за член на Българска федерация по волейбол.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още