Във връзка с изготвянето и утвърждаването на нормативните актове на БФС, касаещи първенствата и турнирите за сезон 2024-2025, клубовете от всички нива на футбола в страната ще имат възможността да дадат предложения за промени.

Администрацията на БФС от областните и зоналните съвети ще приема в писмен вид до 29.03.2024 г. (петък) идеите и предложенията на аматьорските и професионалните клубове, които желаят да допринесат за новите издания на Наредба за първенствата и турнирите в системата на БФС, Дисциплинарен правилник, Правилник за договорите и трансферите на футболистите, Правилник за статута на футболистите, Изисквания за стадиони и Финансов правилник. Внесените предложения за промени ще бъдат разгледани и обсъдени от Комисията за нормативните актове на БФС.  

Българският футболен съюз отчита значимостта на гледната точка и опита на участниците във всички първенства и турнири, които администрира и ще разчита на активно участие от страна на клубовете в процеса по прецизиране на нормативните актове.

Наско Узунов: Всяко действие на Георги Иванов ще е в полза на футбола

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS