БФС организира Конгрес на 20-и май, няма да е изборен

dsport.bg

Българският футболен съюз ще проведе конгрес на 20-и май, информираха колегите от „NOVA“, а информацията потвърдиха от централата пред Дарик и dsport. Важно уточнение е, че той няма да бъде изборен, заради което няма да се проведе в НДК, а в столичен хотел.

Това е заложеният от преди Конгрес, който бе отказан за вписване от Търговския регистър. След като всички нужни промени бяха направени, Софийски градски съд отмени отказа и поканата за свикване вече е в ТР от днес.

Редовното общо събрание (Конгрес) на членовете на БФС ще се проведе на 20-и май от 9:30ч. в хотел „Маринела“, зала „София Гранд“.

Дневният ред ще включва само три точки. Нито една няма да бъде за избор на президент и ИК. Ключовата точка е свързана с проекта за бюджет за периода 2022-2026, за която алармира спортният министър Радостин Василев.

Дневен ред:

1. Отчет на ИК на БФС за периода 2018-2022

2. Програма на БФС за развитието на футбола за мандата 2022-2026

3. Проект на бюджет на БФС за периода 2022-2026.

Министър Василев изиска от БФС приет от Конгреса бюджет, заплаши лиценза

Дисципът одруса Берое с 6000 лева

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ