Билетите за предстоящия мач Етър – Ботев Пловдив ще бъдат пуснати в продажба в събота от 12:00 до 17:00 ч. във фен магазина, както и в неделя от 12:00 ч. В деня на мача (неделя) от 17:00 ч. отварят и двете каси откъм централния сектор, а от 17:30 ч. и касата за феновете на Ботев от южната страна на стадион „Ивайло“. Цената на стандартните билети е 15 лв., а за ученици и пенсионери (за всички от 7 до 18 и над 65-годишна възраст) – по 8 лв. Те могат да се купуват и в мрежата на Eventim.

Припомняме, че този сезон цените на билетите са в зависимост от рейтинга на противниковите отбори. За мачовете срещу тимовете от топ 6 от последното първенство – Лудогорец, ЦСКА, ЦСКА 1948, Левски, Локомотив Пловдив и Черно море, плюс Ботев Пловдив, цената е 15 лв. за стандартен билет и 8 лв. за ученици и пенсионери.

Билетите вече са с чекиране на входа, като по този начин дават възможност само за еднократно влизане на един човек, без да могат зрителите да напускат стадиона и да влизат отново. Те ще се продават до 60-ата минута на предстоящия мач.

Входовете за стадиона ще бъдат отворени от 17:45 ч., а входът за гости – в 18:00 ч. По разпореждане на МВР на стадиона няма да се допуска внасянето на бутилки с вода или други течности. Има подсигурена вода на четири точки в Сектор А и една в сектора за гости.

В неделя, 27 август, от 12:00 ч. се затваря за движение ул. „Славянска“ от кръстовището с ул. „Никола Габровски“ до стадиона, както и ул. „Тодор Балина“. Целият паркинг от северната страна на стадиона, включително и откъм Зоналния съвет на БФС, в неделя ще бъде затворен за автомобили. Ул. „Филип Тотю“ в частта от „Бойчо войвода“ до „Славянска“ също ще бъде затворена за движение и е предназначена за автомобилите на гостуващите фенове.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS