Бивш футболист на ЦСКА и Ботев "разбива" Фейсбук от смях (ВИДЕО)

Бившият футболист на ЦСКА и Ботев Пловдив Тодор Тимонов е новата фейсбук звезда, показвайки, че освен завидни футболни умения разполага и с актьорски такива. Тимонов в момента защитава цветовете на пловдивската Марица. Той е юноша на Ботев Пловдив, а през сезон 2009/2010 е част от ЦСКА и играе с "червените" в Лига Европа преди да бъде продаден в Анжи Махачкала.
Явно скучаещ у дома си Тимонов се отдаде на забавление в социалните мрежи. Първо той се включи в инициативата за груповите аплодисменти за българските медици всяка вечер точно в 21 часа, но я разшири, като извади огромна тонколона и пускаше българския химн и други емблематични български песни.

В последствие полузащитникът показа изключително интересни актьорски умения, с които впечатлява аудиторията си в социалната мрежа, използвайки станалото много популярно напоследък приложение TikTok.

Вижте част от творчеството на Тодор Тимонов: 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още