Бивш италиански национал: Подцених коронавируса, късметлия съм, че имам антитела

| Италия

Бившата звезда на Интер Джузепе Бергоми разкри, че е боледувал от коронавирус. Въпреки че не се чувствал добре, той продължил работата си като анализатор. Бергоми признава, че е подценил заразата.

Бившият италиански национал споделя, че е дал положителен тест за наличието на антитела в кръвта срещу заразата. Бергоми си спомня, че в началото на март загубил остротата на обонянието си и не можел да седна, тъй като чувствал силна болка в гърба.

„Направих си тест и резултатът установи, че съм имал вируса. В началото на март бях болен, имах проблеми с усещането за мирис, болки в гърба, но нямах проблеми с белите дробове", разказа Бергоми.

„Късметлия съм, че сега имам антитела, но лекарите ми обясниха, че те не ме предпазват 100%, защото вирусът се променя. Не се страхувах, но през цялото време ми беше студено. Мислех, че е грип. Приятелите ми се подиграваха, но аз не бях добре. Бях слаб и изпитвах постоянна болка", добави той.

„Бях глупак, подцених коронавируса. На 21 февруари имах последната тренировка, а едно от момчетата беше с пневмония. На 26 февруари бях в Неапол, за да коментирам мача срещу Барселона. След това в Перуджа да гледам двубоя срещу Беневенто. Бях в контакт с прекалено много хора", признава си още Бергоми.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още