Бивша иска 30 млн. долара от легенда, защото зарязала кариерата си и била до него

dsport.bg

Ерика Херман прекара 5 години с един от най-добрите голфъри в света Тайгър Уудс. След като връзката им приключи тя поиска 30 млн. долара чрез съда, защото зарязала кариерата си, за да бъде с него. Съдът отхвърли искането ѝ, но тя не се отказва и започва нов процес.

Легендарният голф играч привлича много момичета, тъй като е един от най-богатите спортисти в света.

От 2017 до 2022 година той имаше връзка с Ерика Херман. 38-годишната красавица била управител на един от ресторантите му, но напуснала работа, когато започнали да излизат.

Тайгър Уудс се застраховал с договор, според който тя няма да може да иска пари от него, ако връзката им приключи, но когато това се случило Херман решила да използва съда и предявила претенции за 30 млн. долара обезщетение за всичко, което направил Уудс. Тя изтъква, че е занемарила кариерата си и е била до него, когато той се е възстановявал от тежки наранявания след автомобилна катастрофа.

"Ерика остави всичко, за да бъде с Тайгър. Тя държеше ръката му в най-трудните моменти, казвайки му, че всичко ще бъде наред. Той не можеше да иска повече от нея", разказва близък до Ерика Херман пред американските медии.

Съдът обаче не уважи молбата й, като обяви, че няма доказателства за исканото на обезщетение, а част от делото се отнасяше и за предполагаем сексуален тормоз по време на връзката.

"Херман имаше възможността да представи доказателства за твърденията си, особено за сексуално насилие и тормоз. Тя не го направи", обясни съдия Елизабет Мецгер.

Тя обаче няма никакво намерение да се отказва, като ще стартира нова процедура и ще иска същата сума, тъй като според нея била заплашена от Тайгър Уудс, че ще остане без работа, ако не подпише договор, според който не иска нищо от него.

Херман изтъква също така, че е преживяла трудно начина, по който е била изгонена от Уудс. Твърди, че той я изпратил на почивка, а когато се върнала бил отказан достъп до имота във Флорида и тогава ѝ станало ясно, че вече е бивша.

Футболист на Бока осъден на 25 месеца затвор за побой над приятелката си

Шампион по бокс влиза в затвора - катастрофира и избяга от домашен арест

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още