Бивша звезда на Лудогорец подписа с изпадащ турски тим

Бившята звезда на Лудогорец Джоди Лукоки направи сериозен завой в своята кариера. От клуб, който всяка година играе в Европа нидерландецът ще играе в закъсалия турски Йени Малатияспор. Той вече премина прегледи и бе представен в новия си тим.

Джоди Лукоки напусна Лудогорец в началото на пандемията, след като договорът му изтичаше това лято и от клуба прецениха, че е най-добре и за двете страни да се разделят.

Йени Малатияспор се намира на 16-то място в класирането на точка от спасителния бряг, а до края на първенството остават 4 кръга. Така има реална опасност Лукоки да играе във втора турска лига следващата година.

Треньор на Лудогорец се завръща в Атлетико Мадрид

Ренан: Рафаел Форстър иска да си тръгне от Лудогорец

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още