Бившата половинка на играча на Манчестър Юнайтед Антони Габриела Кавалин разкри подробности за предполагаемо домашно насилие и заплахи от бразилеца срещу нея. Тя направи това в телевизионно интервю в Бразилия.

Първата стъпка, която направи Кавалин срещу 100-милионното попълнение на Манчестър Юнайтед миналото лято, бе да подаде оплакване в полицията, в което се твърди, че тя е била жертва на „домашно насилие, заплахи и телесна повреда“.

Сега тя разкри още детайли около обвиненията си в интервю за бразилската „Record TV“, споделяйки, че за първи път е била малтретирана миналата година в родната им Бразилия. „Хвана ме за ръцете, хвърли ме на леглото и падна върху мен“, сподели Кавалин. „Изкълчи ми силиконовата протеза.“

„В този момент усетих такъв задух, че имах чувството, че ще умра“, разкри още Кавалин за ужасните моменти, причинени по нейни думи от Антони, които е трябвала да изтърпи.

Тя споделя, че при един от скандалите им докато е била бременна, Антони и е казал, че тя и техният син ще умрат, ако Кавалин го напусне.

Има нов бияч в Манчестър Юнайтед – Антони обвинен в насилие от бившата си приятелка

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS