Благой Георгиев спасява северномакедонски клуб от фалит

| Световен футбол

Бившият национал Благой Георгиев ще спасява северномакедонския Вардар от фалит. Това съобщи sport1.mk. Според информацията родният футболист представлява консорциум от източноевропейски фирми, които проявяват интерес към собствеността на тима от известно време и са готови да инвестират сериозни суми в отбора.

Днес Георгиев е бил на специална среща с изпълнителния директор на Вардар Самоил Симев. На нея е присъствал и бившият национал по хандбал Наумче Мойсоски. Те са обсъждали бъдещето на клуба от Скопие и възможностите той да бъде изваден от тежкото финансово състояние, в което се намира. 

Медиите в Северна Македония допълват, че консорциума, който Георгиев представлява е готов веднага да поеме контрола над Вардар.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още