Близо 200 са излекуваните от коронавирус у нас

| https://covid-19.dnews.bg/

63 са новите регистрирани случаи на Covid-19 у нас за 24 часа, 25 от тях са в болници стана ясно по време на редовния брифинг на Оперативния щаб, пише dnews.bg. Увеличението спрямо предходното денонощие е с 5,4%. Най-много са установените случаи от Плевен.

Общият брой на заболелите у нас вече е 1234 души, обяви ген. Венцислав Мутафчийски. Броят на заразените от медицинския персонал е 135 души. като новите случаи са  6.

Има два нови случая на заразени деца, които са с лека симптоматика. 197 са излекувани - като четири от тях са новите. В Пирогов има интерен случай - на човек. който е бил интубиран за над 30 дни.

Четете още на dnews.bg

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още