Боби Михайлов откри нов футболен комплекс в ж.к. ''Свобода''

Президентът на БФС Боби Михайлов откри нов футболен комплекс в столичния квартал ''Свобода''. Той се намира в карето на блоковете 15, 20 А, 31 и 32). На събитието бе и Емил Костадинов.

Съоръжението разполага с три игрища за минифутбол с най-висок клас настилка и размери 25 на 44 метра, които могат да се използват и като едно игрище с размер 75 на 44 метра. Трибуни, съблекални и паркинг също са на разположение на желаещите да спортуват.

Програма FIFA Forward, с чиито средства се изгражда комплекса, е насочена към популяризиране на футбола сред деца и юноши. Общинските училища, детски градини и децата на "Надежда" ще имат безплатна квота часове за използване на терените, по предварителна Заявка.

Експлоатацията, поддръжката и охраната на новият комплекс ще се осъществява от Български футболен съюз.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още