Бодуров за Левски: Всичко е възможно

dsport.bg

Централният защитник Николай Бодуров коментира по много любопитен начин възможността да заиграе в Левски. Той говори своето бъдеще по време на благотворителния турнир “Скапто” в Благоевград.

Той заяви, че ЦСКА е затворена страница за него, както и той е затворена страница за ЦСКА.

„Първо трябва да разтрогна с тима, надявам се да няма проблеми. Така ще е най-добре и за двете страни. После ще чакам предложения. В следващите дни ще има развитие. Има съжаление, защото не е по най-добрият начин за раздяла, но това го има във футбола, предимно в Балканските страни. Не е нормално и не е приятно. Затворена страница са за мен, както и аз за тях. Не съм част от този отбор вече. Според мен нямат шанс за титлата, а за Купата имат. Надявам се да имат късмет и да спечелят.", заяви Бодуров пред Канал 3.

Относно възможността да заиграе в Левски футболистът заяви:

"Не искам да коментирам информациите за мен, тъй като се появяват постоянно. Всичко е възможно, дали има или няма такава възможност, ще видим във времето. Имам някакви неща за чужбина, но гледам предимно парите. Не съм толкова млад, за да градя кариера. Всичко е въпрос на пари. Нека първо разтрогна и ще има какво да ви кажа в следващите няколко дни", каза Бодуров.

Бодуров коментира и възможността да се завърне в националния отбор.

 "Играе ми се в тези баражи, разбира се. Аз съм се борил за тези квалификации и баражи. На мен ми се играят важни мачове. Всеки футболист трябва да иска да играе в такива мачове. Ще направя всичко възможно, за да си намеря отбор и да съм на линия за националния тим", каза Бодуров.

Опитният бранител добави, че всички трябва да сме по-човечни и да се правят повече благотворителни турнири като „Скапто” в Благоевград.


 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още