Бойко Борисов: Кръстникът на мафията сдобри Раева и Василев

dsport.bg

Бившият министър-председател Бойко Борисов коментира скандала между новия спортен министър Радостин Василев и шефката на художествената гимнастика Илиана Раева. 

"Това, което се случи вчера в спорта... Да дадеш нарочна пресконференция и да обявиш, че има страхотни нарушения, и че в гимнастиката са лакеите на мафията, това са тежки думи. Тези хора си мислят, че още са в предизборна кампания и никой не им държи сметка", коментира Борисов.

"Нещо повече, продължиха с това, че вече са говорили с вътрешния министър, след това имаше и пост на премиера, който застава зад своя министър на спорта. И вечерта кръстникът на мафията се обади и днес всичко е мир и любов, вече мафия няма, вече всичко е похарчено прозрачно, вече пак гимнастичките са нашето знаме, а левскарите в сърцето на спортния министър са поне колкото и цесекарите. Мир и любов.

Просто кръстникът на мафията се обади и им каза "Я бързо се оправяйте, защото не може така да става с две големи групи фенска маса". Какъв е този упрек към нас - че сме финансирали художествената гимнастика. Да, финансирахме ги и взеха олимпийско злато, победиха Русия. Шапка до земята, не до колене. Световни шампионки станаха, зала "Арена Армеец" препълнена - 15 хиляди публика събраха. Децата бяха в екстаз, викаха и гледаха шампионките си. Това ли е грях, как не ги е срам", продължи разпалено Борисов.

"Много ми е интересно дали ще ги попитате кой кръстник, на коя мафия, снощи ги сдобри. Аз имам отговор. Със сигурност не е от опозицията. Стои високо и дава задачи. Но днес се изненадал, че му стържат любимите хора", ", обърна се той към репортерите.

Радостин Василев и Илиана Раева изчистиха всички недоразумения

Помирение – Радостин Василев и Илиана Раева си стискат ръцете

Министър Василев: Не мога да отговарям за психическото състояние на г-жа Раева

Илиана Раева с контраудар: Министърът опита да ме изкара демон, това е целенасочена атака

Илиана Раева: Атаката на спортния министър се прехвърли от Наско Сираков към мен

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още