Бомба в НБА: Кайри Ървинг ще обедини сили с Лука Дончич в Далас

dsport.bg

Голяма сделка е на път да се осъществи между Бруклин Нетс и Далас Маверикс, съобщават много водещи журналисти, сред които Адриян Войнаровски от  „ESPN“ и Шамс Карания от „The Athletic“. Съобщава се, че Кайри Ървинг може да заиграе в Далас Маверикс редом до суперзвездата Лука Дончич.

Ако предложеният от Далас трейд се осъществи, то тексасци ще вземат Кайри Ървинг, а Бруклин Нетс ще получи в замяна Дориан Фини-Смит, Спенсър Динуиди, един първи пик от Драфт 2029, както и два втори пика от Драфт 2027 и 2029 година.

Според Войнаровски изпълнителният директор на Маверикс Нико Харисън се познава доста добре с Кайри Ървинг от времената, в които двамата са си партнирали в „Nike“. Именно връзката между гарда и Харисън може да се окаже решаваща сделката да бъде осъществена.

''Земетресение'' в Бруклин – Ървинг поиска да си тръгне

Ървинг няма да играе за Бруклин

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още