''Бонус дом+'': Уникална възможност за защита на имота и неговите обитатели

dsport.bg

Когато става дума за нашия дом и имуществото ни, няма по-важна тема от неговата сигурност. Но докато всички се стремим да направим мястото си максимално безопасно, често пренебрегваме най-важния аспект – застраховката, която предлага съществени предимства и е важен елемент във финансовата стабилност и спокойствие. Множество застрахователни компании предлагат подобни услуги, но полицата „Бонус дом+” на „Булстрад“ се отличава пред другите предложения на пазара. Тази застраховка осигурява защита както за имота, така и за движимото имущество в дома.

„Бонус дом+“ може да покрие дори и соларни инсталации, които използваме за собствените си нужди в дома. Защото разбираме, че имотът е голяма инвестиция и е от решаващо значение да се предпазим от всякакви неочаквани събития. Полицата осигурява защита срещу най-често срещаните рискове като пожар, наводнение, земетресение, късо съединение или токов удар, кражби и щети от крадци.

Едно от най-големите предимства на застраховката на имота е, че предоставя финансова сигурност в случай на неочаквани събития, като не остава нищо на шанса. В случай на щета, застрахователната компания ще поеме разходите за възстановяване, освобождавайки собственика от тежестта на финансовите загуби и позволявайки му да върне живота си към нормалното си състояние бързо и без големи загуби. Това се случва благодарение на „Бонус дом+“. Но застраховката „Бонус дом+“ не само защитава имуществото, но и обитателите му. Тя покрива разходите в случай на злополука, претърпяна от някой от членовете на домакинството.

Освен това, осигурява помощ и в случай на други щети, като загуба на доход от наем, в случай че имотът е пострадал или вреди причинени от домашен любимец, или на самия него. Сред другите неща, които полицата покрива са: разходи за отключване на брава и разходи за издаване на документи. Изборът на правилната застраховка за имота зависи от индивидуалните нужди на собственика.

„Булстрад“ улеснява процеса на сключване на застраховката, като не налага самоучастие и не изисква попълване на въпросник или предварителен оглед. По този начин клиентите са минимално ангажирани с организацията. Освен това, „Бонус дом+“ предлага възможност за еднократно плащане или разсрочено плащане на четири равни вноски без допълнително оскъпяване. Застраховката обикновено се сключва за 1 година, но може да се удължи за по-дълъг период. Покритието започва веднага след плащане на премията или на първата вноска при разсрочен план.

Срокът на полицата се прекратява при изтичане на срока на договора, прекратяване от някоя от страните или при неплащане на вноската със закъснение повече от 15 (петнадесет) дни. „Бонус дом+“ е отличен избор за всеки собственик, който желае максимална сигурност за своя имот. Тази застраховка предлага финансова стабилност, защита и увереност както за имота, така и за обитателите му. Не изпускайте възможността да защитите своя дом и имущество с „Булстрад“!

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ