Председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров разкри, че по всяка вероятност с привличането на Роналдо селекцията при "сините" е завършена. 

"Радвам се, че Роналдо вече е футболист на Левски. Имахме нужда от такъв играч.

Той е наблюдаван от спортно-техническото ръководство на клуба и е одобрен от Станимир Стоилов. Предвид участието в евротурнирите, Левски трябваше да се подсили и да създаде конкуренция по десния фланг. Знаем, че той може освен по фланга да играе и като централен нападател. Така че Станимир Стоилов ще има по-голяма вариативност", започна Боримиров. 

"Знаем, че Стоилов обича да работи с млади футболисти, показвал го и преди, показва го и сега. Предвид ситуацията, в която се намира клубът, сме принудени да играем с по-млади футболисти, да ги изграждаме и им даваме път нагоре. 

Искам да изкажа благодарност на генералния спонсор Palms Bet, който пое всички разноски за привличането на Роналдо. 

Генералният спонсор преведе първи транш от 205 000 лв. на Левски за Роналдо

Мисля, че с привличането на Роналдо селекцията ще приключи. Евентуално можем да говорим за още един млад футболист, но още не е сигурно. Стараем се да влезем в бюджета и да сме максимално атрактивни за нашите фенове и да надграждаме това, което оставихме като впечатления през изминалия сезон", каза още той. 

Левски представи официално Роналдо

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS