Борис Джонсън запознат с плана за подновяване на Премиършип

| Англия

Премиерът на Великобритания Борис Джонсън е бил запознат с плановете за завръщане на Премиършип като изцяло телевизионен продукт „в рамките на няколко седмици“.

Джонсън е получил в детайли информация за плановете като според медиите на Острова самият той смята, че подновяването на спорта ще бъде ключово за повишаване на морала на нацията.

Очаква се и други популярни спортове във Великобритания като крикет, тенис и конни надбягвания да бъдат подновени след одобрението на правителството.

За Премиършип остава в сила идеята за мачове при закрити врата и то на предварително одобрени стадиони, които да посрещат повече мачове в един ден.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още