Борислав Михайлов проведе работна среща с ректора на НСА

dsport.bg

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов проведе работна среща с ректора на Националната спортна академия „Васил Левски“ проф. д-р Николай Изов. Целта на срещата бе подобряването на съвместната работа на двете институции в развитието на треньорски и научни кадри. Борислав Михайлов и проф. д-р Изов бяха категорични, че добрите взаимовръзки между БФС и НСА са задължително условие за повишаването на експертизата на българските футболни специалисти и обсъдиха възможности за още по-тясно сътрудничество в бъдеще.

„Националната спортна академия е една от най-авторитетните и стойностни институции в европейския спорт, както и уважаван традиционен партньор на Българския футболен съюз. Изключително съм щастлив, че професор Изов споделя моята визия за развитието на българското футболно семейство и съм сигурен, че съвместните ни усилия ще доведат до положителен резултат“, заяви Борислав Михайлов.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още