Ботев Пловдив поднови договора с основния си спонсор - WinBet, обявиха от клуба, точно както dsport първи информира няколко дни по-рано.

След като предишният контракт между двете страни изтече, “канарчетата” изиграха няколко срещи без спонсор на фланелките, но сега клубът и компанията подновяват своето партьорство, като логото на WinBet бе на екипите на “жълто-черните” в последния им мач срещу Крумовград.

“През последните четири години WinBet заема специално място в семейството на Ботев Пловдив, доказателство за което е логото на букмейкъра, стоящо на официалните и тренировъчните екипи на първия и втория отбор на клуба. На стадион „Христо Ботев“ и Спортен комплекс „Никола Щерев-Старика“ ще бъде позиционирано логото на WinBet”, написаха от клуба.

„Продължаването на партньорството ни с WinBet е доказателство за силата на нашата връзка. Този съюз постоянно добавя стойност и за двете страни, повишавайки репутацията ни на надежден и развиващ се клуб. Извън бизнес отношенията, WinBet плавно се превърна в част от ядрото на идентичността на Ботев Пловдив през последните години и остави голямо впечатление в град Пловдив. Докато разширяваме нашето партньорство, очакваме с нетърпение стартирането на нови инициативи и изразяваме нашата дълбока благодарност на WinBet за тяхната съществена подкрепа”, заяви пред клубния сайт новият изпълнителен директор на Ботев Алексей Киричек.

„Партньорството между WinBet и Ботев Пловдив е едно от най-дългосрочните за нашата компания и продължаването му е поредната логична стъпка както в развитието на нашите отношения, така и в последователната политика на WinBet в подкрепа на българския спорт. Пожелаваме много успехи на клуба в постигането на техните цели”, коментира главният маркетинг директор на букмейкърската компания Десислава Колева-Иванова.

Ботев Пд привлече Радостин Кишишев

Илиян Филипов към Зингаревич: Платете си всички задължения към Ботев Пд и върнете акциите за 1 лев

Феновете на Ботев правят среща на ''Колежа'' за ситуацията в отбора и клуба

Станислав Генчев след резила срещу Крумовград: Не мога да предам доверието на хората (ВИДЕО)

Кризата в Ботев Пд няма край, нов срам на ''Колежа'' срещу Крумовград

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS