Ботев Пд с официална позиция за бивш директор, заплаши го със съд

dsport.bg

Ботев Пловдив излезе с официална позиция по повод изявленията на бившия изпълнителен директор на клуба Даниел Серехидо. Испанецът, който напусна "канарчетата" през месец октомври миналата година, използва социалните мрежи, за да коментира актуални събития около пловдивския клуб. Ръководството на "жълто-черните" обяви, че повече няма да отговаря на неговите изказвания и е готово да потърси защита на своите интереси по съдебен ред.

"Във връзка със зачестилите медийни изяви на бившия изпълнителен директор на ПФК Ботев - Даниел Серехидо, изказваме дълбокото си разочарование от неговото непрофесионално поведение, което има за цел единствено да урони доброто име и престиж на ПФК Ботев, да подкопае доверието в клубното ръководство и да напомни за личността на г-н Серехидо. Категоричното не приемаме този начин на поведение и комуникация.

От октомври 2021 год. г-н Серехидо не е част от ръководството на клуба, не е в течение на клубните работи и няма никакво отношение към процеса на формиране и вземане на решенията в клуба. Изказаните от него мнения са плод единствено на спекулации. Нито едно от изявленията на г-н Серехидо не почива на обективни факти, а е плод единствено на неговото въображение.

ПФК Ботев не желае да влиза в медиен диалог с г-н Серехидо и в бъдеще няма да коментира негови изказвания, касаещи клуба. За защитата на всички наши права и законни интереси ще бъдат предприети нужните и предвидени в закона действия, включително и по съдебен ред.", се казва в изявлението на "жълто-черните", публикувано на официалния сайт на клуба.

Компания за безалкохолни напитки подписа договор с Ботев Пловдив

Боби Михайлов подари детайл от Рогозенското съкровище на лекаря, спасил Неделев

Разрешиха на Неделев да тренира

Скенерът е показал, че всичко с Тодор Неделев е наред

Неделев продължава да работи здраво във фитнеса

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още