Ботев Вр помоли феновете да не ритат на тренировъчния терен

dsport.bg

Ботев Враца призова феновете да не използват тренировъчния терен на тим, за да ритат за удоволствие. От клуба обясниха, че нямат финанзова възможност да намерат денонощна охрана и обявиха, че разчитат на съвестта на привържениците.

Ето какво написха от Ботев Вр:

"Нямаме възможност да назначим денонощна охрана на тренировъчния ни терен! За това разчитаме на съвестта на всички, които обичат Ботев Враца. Полагаме много усилия, за да поддържаме този терен и е недопустимо там да влизат и да ритат за забавление външни хора. Разместват се врати, поставят се върху разпръсквачите на поливната система, които така се чупят и резултатът е по-лоши условия за тренировки на нашия отбор. Ако искате да развивате футболното си майсторство - в града има достатъчно места за това. Включително на няколко метра от тренировъчния ни терен!", написаха от Ботев в една от социалнните мрежи.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още