Ботев Враца няма да получи пари от държавата

Ботев Враца няма да получи пари от държавата, научи dsport. Преди време клубът подаде документи, за да кандидатства по програмата "60/40", която държавата продложи на бизнеса у нас заради пандемията от коронавирус. Ръководството на врачани реши да участва, но в крайна сметка няма да вземе пари от хазната.

Пред dsport председателят на Управителния съвет на Ботев и изпълнителен директор на клуба Христо Илиев призна, че действително са били подадени документи и отборът е бил одобрен. След изказване на финансовия министър Владислав Горанов от вторник обаче е било взето решение те да бъдат изтеглени, като по този начин врачани няма да вземат пари от държавата.
 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още