Ботев Враца се раздели с опитен футболист

Пътищата на Ботев Враца и Апостол Попов се разделиха. След вчерашната среща на ръководството на тима и отбора е било съобщено на Попов, че повече няма да се разчита на него и по-добре двете страни да се разделят по взаимно съгласие. 

Първоначално играчът не бил съгласен, но все пак заявил, че ще помисли малко преди да вземе решение дали да прекрати договора си по взаимно съгласие или да остане и само да тренира с отбора, за да си получава заплатата до края на контракта си с врачани. Опитният футболист пристигна във Враца в началото на лятната подготовка. На него се възлагаха големи надежди за заздравяване на защитата на тима, но след някой нелепи грешки от страна на Попов, след които последваха загуби на точки, от треньорското ръководство на тима са взели решение повече да не разчитат на централния защитник.

Без промени в Ботев Враца след срещата на върха

Спешна среща на върха в Ботев Враца

Берое сгази Ботев Вр в дебюта на Херо (видеоанализ и оценки)

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още