Ботев Враца ще гради модерен спортен център (видео)

dsport.bg

Враца ще има нов спортен комплекс, с две игрища за минифутбол, модерна база и възстановителен център. Днес бе дадено началото на строителните дейности. Комплексът ще включва две изкуствени игрища за футбол, едно от които закрито, където подготовка ще провеждат аматьорските лиги по минифутбол, а зимата ще се помещава и ДЮШ на Ботев Враца, съобщиха от клуба.

Теренът от 8 декара е частна-общинска собственост и е отдадена на инвеститора за 10 години с решение на Общински съвет Враца. Ботев Враца изказва своите благодарности за спортната инфраструктура на г-н Калин Каменов, г-н Вангел Вангелов, г-н Валентин Лилов и Общински съвет Враца. Очаква се комплексът да отвори врати след по-малко от година.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още