В събота (26 октомври) от 9 до 12 часа на стадион "Христо Ботев" ще се проведе футболен турнир за деца родени през 2010, 2011 и 2012 година! Той е заключителна част от реализирания от Академия Ботев Враца проект "Футболна ваканция за момичета и момчета".

Децата, които вече са избрали футбола за свой любим спорт, както и тези, които тепърва искат да опитат любимата на милиарди хора по света игра са добре дошли на централния терен на стадион "Христо Ботев". Събитието започва в 9 часа, ще има много състезания и игри, организирани от треньорите на Ботев Враца. Батковците от мъжкия отбор също ще се включат.

В рамките на проекта бяха проведени безплатни тренировки в рамките на спортния комплекс, в училищата на Враца и някои населени места в общината. Сега всички деца са добре дошли на централния терен, където се изявяват Божинов, Домовчийски и Краси Костов! 

Събитието "Футболна ваканция за момичета и момчета - Враца 2019" се организира със съдействието на Обществен дарителски фонд и Фондация Америка за България.
 

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS