Божинов и Гълъбинов с общо 25 минути в Серия Б

Българските нападатели Валери Божинов и Андрей Гълъбинов изиграха общо 25 минути по терените в италианската Серия Б,  а техните отбори Пескара и Специя не успяха да победят.

Андрей Гълъбинов се появи на терена за Специя в 69-ата минута при домакинската загуба от Пиза с 1:2. Той влезе при 1:1, но единственото, което успя да направи, е да си заработи жълт картон малко преди края на срещата.

По същото време Валери Божинов влезе на смяна в 86-ата минута на двубоя на Пескара срещу Емполи, който завърши при резултат 1:1.

Загубата на Специя бе далеч по-болезнена, тъй като отборът се бори за директна промоция в Серия А, а това поражение ги отдалечи от целта.

Пескара пък заема незавидното 14-то място в класирането.

Официално: Барселона привлече Пянич

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още