Божков: Акциите са джиросани и изпратени, но Левски пак ще бъде хвърлен в задкулисието

| БГ футбол, Левски

Бизнесменът Васил Божков обяви във Фейсбук, че акциите на Левски са джиросани на новия собственик и изпратени към България. Божков не уточнява за кого става въпрос, но вероятно визира Наско Сираков. Бизнесменът обаче предупреди, че "клубът пак ще бъде хвърлен в задкусилието и превърнат в инструмент за политически игри и натиск". "Ще бъдат изнудвани фирми, а кражбите и злоупотребите ще се завърнат на "Герена"", написа Божков.

Ето цялото обръщение на Васил Божков:

Обръщам се към всички, които милеят за ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI

Клубът пак ще бъде хвърлен в задкулисието и превърнат в инструмент за политически игри и натиск. Финансовото му бъдеще и независимост отново са поставени под въпрос. Ще бъдат изнудвани фирми, а кражбите и злоупотребите ще се завърнат на „Герена“. Управляващата #хунта ще използва любовта ви към „Левски“, за да продължават да се крепят на власт и да грабят от народа. Предателите и подлогите ще трупат медийна слава.

Има начин това да бъде предотвратено. Да сте единни и смели. Да сте левскари.

Акциите на ПФК “Левски“ АД са джиросани на новия им собственик и са изпратени към България.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още