Левият бек на ЦСКА Брадли Мазику ще напусне клуба, но само при оферта от по-голям клуб. Това заяви самият той в интервю за "Adiac-congo.com". Бранителят сподели, че е много щастлив от първия си сезон в ЦСКА, в който записа 31 мача във всички турнири.

Мазику сподели, че тимът е изпълнил една от целите си - класиране за евротурнирите, но изрази съжалението си, че "червените" не успяха да спечелят Купата на България, след като загубиха във финала от Локомотив Пловдив.

"Класирането за Лига Европа бе една от целите, които ръководството на ЦСКА постави пред отбора. Щеше да е много приятно да подкрепим класирането с триумф в турнира за Купата на България, но за съжаление загубихме във финала. Това е футболът. Българското първенство е на добро ниво. Мисля, че се представих добре този сезон и успях да намеря точното си място в състава, за да пасна на стила на игра на отбора". 

"Когато дойдох в България се изненадах от интензивността на тренировките и мачовете. Натоварването тук е много по-сериозно от това, на което бях свикнал в трета дивизия на Франция. Това обаче не ме притесни и се захванах здраво за работа, за да мога да продължа да се развивам. В клуба има много чужденци - бразилци, португалци. Много от нас говорят английски, френски. Имаме и преводач и основно говорим на английски. Също така се запознах с Гаюс Макута, с когото говорим от време на време. С Мавис Чибота също. Дилан Бахамбула пък живее в София и често се виждаме".

"Точно се прибрах в България след 10-дневна ваканция. Новият сезон започва в началото на август и сега се подговяме. Всичко тече нормално. Тук мачовете се играят при закрити врата. Не следя информациите, че има интерес към мен от страна на други тимове. Това са само слухове. Аз съм фокусиран върху подготовката ми за новия сезон. Едно е сигурно - аз съм в ЦСКА и ще напусна само при оферта от по-голям клуб", обясни тъмнокожият футболист.
 

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS