Братята Борислав и Радослав Цонев чакат оферти от чужбина, за да продължат футболните си кариери, научи dsport . Двамата имаха договори, като Боби разтрогна с Черноморец Одеса, а от 30 юни Ради няма да е обвързан с Левски.

Украинският тим и Боби Цонев се разбраха да прекратят договора по взаимно съгласие. След започване на войната, тимът от Одеса реши да не разчита на чужденци, а само на украинци. Боби Цонев се прибра в София и през пролетта записа мачове за Славия. Сега е свободен агент и чака оферти от отбори извън България.

Ради Цонев не прие предложения му договор от Левски, с намалени финансови параметри и Станимир Стоилов много рядко го използваше от началото на 2022 година. От Левски дори официално написаха, че няма да продължат взаимоотношенията си с Ради Цонев и от 1 юли той ще е свободен агент. И Радослав Цонев ще изчака първо оферти от отбори зад граница.

И Борислав, и Радослав имат конкретни предложения от елитни български клубове и не е изключено отново да заиграят заедно в клуб различен от Левски, където бяха в най- трудните моменти за отбора.

Официално: Левски се раздели с Радослав Цонев

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS