Бруно Акрапович: В България няма расизъм, победихме заслужено

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович изрази своето задоволство от победата над ЦСКА. Той обаче взе отношение и по темата "Расизъм в България".  "Изчетох много против България в последната седмица след мача с Англия. Искам да кажа, че в България няма расизъм, това всеки от моите играчи може да потвърди. Имам много приятели в България, а не може всички българи да са под един знаменател заради група хора. Ние имаме много чужденци в отбора и до сега не съм чул никой да се е оплакал. Тук няма расизъм", каза Акрапович.

Локо Пловдив остави ЦСКА на 11 точки от Лудогорец, "смърфовете" твърдо в тройката

Относно двубоя треньорът заяви: "Първото полувреме играхме добре, контролирахме играта, имахме добри атаки и резултатът трябваше да бъде по-добър. През втората част за ЦСКА влязоха качествени играчи, имахме късмет да не допуснем гол. После се оправихме и заслужено взехме три точки. ЦСКА е много силен отбор, ако им оставиш пространства на Соу и Евандро ще стане опасно. Беше опасно във всеки един момент. Те дадоха всичко, за да вземат поне точки. Комплименти за моя вратар, който заслужено е играч на мача. Противникът се опита да ни изненада тактически, но много бързо се оправихме и контролирахме играта. Не съжалявам за нищо, взехме три точки, не получихме гол. Няма за какво да съжалявам", допълни Акрапович.

Милош Крушчич: Не се предаваме, късметът не бе с нас
 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още